Milyarder İşadamı Bodrum’da

Milyarder İşadamı Antony Marden, üst düzey teknolojiyle donatılmış ‘Denizlerin Ferrarisi’ olarak adlandırılan uzay gemisi biçimindeki süper lüks ‘Adastra’ adlı yatıyla, Muğla’nın Bodrum ilçesine demir attı.

diva-magazin-milyarder-bodrum

diva-mag-milyarder

Milyarder İşadamı Antony Marden ve eşi, Bodrum Kalesi’nin 1 mil açığına demirleyen yattan, korumaları ve arkadaşlarıyla zodyak bota binerek ayrıldı.

diva-magazin-milyarder-bodrum2

Antony Marden ve beraberindekiler, bölgedeki cennet koyları gezdi.

diva-magazin-milyarder-bodrum3

Uzaktan iPAD ile kumanda edilebilen, saatteki hızı 60 mile kadar ulaşan, 2 yatak odası, sinema salonu, çift kokpit, kütüphane ve güneşlenme terası ile jakuzi bulunan ve 6 kişilik mürettebatın idare ettiği yat ise ilçede günün konusu oldu.

diva-magazin-milyarder-bodrum4

Yaklaşık 110 milyon Euro değerindeki yatı görmek isteyenler, sahile ve teknelerle denize akın etti. Uzaydan gelmiş görünümü veren yat, vatandaşlar tarafından da fotoğraflanıp görüntülendi.

diva-magazin-milyarder-bodrum5

Marden ve eşinin, Bodrum koylarında 3 gün kaldıktan sonra tatillerini Rodos Adası’nda sürdüreceği öğrenildi.

Kaynak; http://bit.ly/2Ny4V8x


Bir Cevap Yazın