Geniş koku yelpazesiyle her zevke hitap eden, kalıcılığı ve verdiği duygularla Güney Fransa’nın büyüleyici atmosferini hissettiren L’Occitane parfümler ve yan ürün grupları, Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak 3-8 Mart tarihleri arasında özel bir indirim ile sunulacak.
L’Occitane kokularının her biri farklı bir hikaye anlatıyor, bir efsaneyi canlandırıyor ve Provence’ın şarkısını söylüyor. Akdeniz’in duyusal kozmetik dünyasını teninize taşıyan, deneyince vazgeçemeyeceğiniz parfümlerin indirim fırsatı erkek parfümlerinde de geçerli.
Mutlak Kadınsı; Néroli & Orchidée
Eşsiz aroması, portakal esintileri ve mandalinanın ferahlığıyla zenginleştirilmiş olan bu koku, ardında Néroli’nin arsız v e iddialı notalarını barındırır. Meyvemsi notaları ile portakal tomurcuğu esansı, Akdeniz’in cesur topraklarından gelir ve sadakatin simgesi olarak bilinir. Güçlü, duyusal ve feminen olan beyaz orkide ise, misk notaları eşliğinde kokuya tutkulu bir boyut katar.
Fiyat :
Néroli & Orchidée EDT 75 ml -301 TL yerine 256 TL
Néroli & Orchidée Shower Gel 250 ml – 78 TL yerine 66.3 TL
Néroli & Orchidée Body Milk 250 ml– 124 TL yerine 106 TL
Toprağın Işıkla Buluştuğu Altın Saatlerin Parfümü..
Térre de Lumiére
Çok katmanlı Térre de Lumiére parfüm,parfüm Provence’ın iki sembolü etrafında yaratıldı; gurme ve taze aromatik.Bu birbiriyle zıt iki koku bir araya geldiğinde duyusal bir paradoksa neden oldular, bu da zaten parfümün öne cıkan kısmı oldu. Bu paradoksal karışım altın saatlerde Provence’ın tepelerinde yürüken hissettiğimiz duyguları bize yeniden hissettiriyor.
Térre de Lumiére EDP 90 ml – 454 TL yerine 386 TL
Térre de Lumiére EDP 50 ml – 333 TL yerine 283 TL
Térre de Lumiére Shower Gel 250 ml – 78 TL yerine 66.3 TL
Térre de Lumiére Body Lotion 250 ml – 124 TL yerine 106 TL
Duygularınızı Bir Şişeye Sığdırabilir misiniz?
Çiçeksi İlham .. Cherry Blossom
Cherry Blossom EDT, çiçeksi ve meyvemsi bir dokuya sahiptir. Narin ve ferahlatıcı hissiyle sizi Fransa’nın kiraz ağaçlarıyla süslü tepelerine götürecek olan bu canlı koku aynı zamanda feminen bir ambiyans yaratır. Cherry Blossom, Provence’ın Luberon bölgesinden gelen kiraz özleriyle elde edilmiştir. Frezya, kiraz ve müge notalarını destekleyen amber ve misk notaları ile hislerinizi dışa vurun.
Cherry Blossom EDT 75 ml – 256 TL yerine 218 TL
Cherry Blossom Shower Gel 250 ml – 78 TL yerine 66.3 TL
Cherry Blossom Body Lotion 250 ml – 124 TL yerine 106 TL
Arlésienne; Karşı Konulamaz Çiçek Kokusu
Turunçgillerden kaynaklanan bergamot aroması saniyeler içinde kokuyu ortaya çıkarıp, cazip safran kokusu ile ferahlatır. Bu karşı konulmaz ferahlık leziz bademsi kokusu ile cezbeder, cüretkar, keskin ve ateşli yeşilliği ile hoş bir tezat oluşturur. Provence menekşesinin çekici yoğunluğu ile flört ederken çiçek kokularının zenginliğini yansıtır. Tatlı ve cazip kokuları ile Mayıs gülü yavaşça taç yapraklarını açar. Sonunda da beyaz misk, karşı konulamaz bir kadınsı şehvet ile bu güzelim çiçek kokularını sarmalar. Hem narin hem de bağımlılık yaratan amber miski daha da çok derinlik katarken, sandal ağacı Ambrox’un eşsiz karizmasına sıcak, odunsu bir yumuşaklık sağlamaktadır.
Arlésienne EDT 75 ml – 307 TL yerine Kadınlar Günü Özel261 TL
Arlésienne Shower Gel 250 ml – 78 TL yerine Kadınlar Günü Özel 66.3 TL
Arlésienne Beauty Mik250 ml – 124 TL yerine Kadınlar Günü Özel 106 TL