
150 seçkin davetli “El verin, enginarın kalbi çocuklar için atsın” sloganı ile gerçekleştirilen yemekte bir araya geldiler. Uluslararası Urla Enginar Festivali “Long Table” yemeği organizasyonu bu yıl (Koruncuk) Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına yapıldı.
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Koruncuk Vakfı İzmir Şube Başkanı Işıl Nişli, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Sırma Güven, Diva Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Pakize Sükan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve enginar tarlasına kurulan Long Table’ organizasyonuna İzmir’in cemiyet, iş, basın ve sanat camiasından bir çok tanınmış isim katıldı.
Geniş bir masa etrafında toplarak keyifli bir yemekte buluşan misafirler, İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza A.Ş’nin hazırladığı çok özel enginar yemeklerinin ve salatalarının yapıldığı menüye hayran kaldılar. Menüde ayrıca Ege salataları, Ege peynirleri, cevizli ekmekler de lezzetseverler tarafından tam not aldı.
Migros’un sponsor olduğu etkinlikten elde edilen gelir; Urla’da yapılmakta olan ve çocukların kalacağı Koruncukköy Projesi’nde kullanılacak.