Vakko Yönetim Kurulu Üyesi ünlü iş adamı Moris Kohen geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Moris Bey Kanyon’da yer alan Vakko mağazasını ziyaret ederek denetim yaptı. Vitrinlerde yer alan yeni sezon ürünlerini inceleyen Moris Kohen daha sonra Kanyon’dan ayrıldı.
CKA Art Gallery’nin sahibi, ünlü işletmeci Cengiz Karavan geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Cengiz Bey Cinemaximum’a gelerek vizyon filmlerini inceledi ve eşi Ayfer Toprak Karavan ile telefonda konuşarak izlemek istedikleri filmi seçti. Film için biletleri alan Cengiz Bey daha sonra Kanyon’dan ayrıldı.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticisi, ünlü iş adamı Hüsnü Güreli geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Hüsnü Bey Suvla Restoran’da arkadaşlarıyla akşam yemeğinde buluştu. Yemeğin ardından Hüsnü Güreli Kanyon’dan ayrıldı.