EGSD’de Abay bayrağı Ertuğrul’a teslim etti

EGSD’nin yeni başkanı  Hayati Ertuğrul

Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nde (EGSD), Hayati Ertuğrul Dönemi. Ege İhracatçı Birlikleri’nde yapılan EGSD 12. Olağan Genel Kurul toplantısında Hayati Ertuğrul oy birliği ile derneğin yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Genel Kurul toplantısına Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Sertbaş, geçmiş dönem başkanları ve EGSD üyeleri katıldı.

atıncabayYeni yönetime başarılar

EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay döneminde yapılan çalışmaları üyelere anlatırken, görev süresi boyunca ekibi ile birlikte EGSD’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi. Sektörleri için önemli projelere imza attıklarını açıklayan  Abay, “Gerek yaptığımız fuarlar, gerek gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla gerekse de sektörü kucaklayarak yaptıkları çalışmalarla değer katan projeleri hayata geçirdik. sektörde yer alan tüm kişi ve kurumlara ulaşarak önemli işlere imza attık. Yeni dönemde de EGSD’nin sektörü ve İzmir için önemli projelerini hayata geçireceğine inanıyorum. Yeni Yönetime de başarılar dilerim. Bundan sonraki dönemde de derneğimize her türlü katkıyı sunmaya hazırım” dedi.

Başkan adayları ile buluşacaklar

hayatiertugrul2Abay’ın konuşmasının ardından EGSD yönetiminin çalışmaları oy birliği ile ibra edilirken, daha sonra yapılan seçimlerde tek liste ile aday olan Hayati Ertuğrul’un listesi oy birliği ile seçildi. Seçimin ardından kürsüye gelerek konuşan EGSD’nin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, öncelikle kendisine bu süreçte destek olan başta geçmiş dönem başkanları olmak üzere tüm EGSD üyelerine teşekkür ettiğini söyledi. Bundan sonraki dönemde de sektöre katkı sağlayacak tüm projeleri destekleyeceklerinin altını çizen Ertuğrul, “Yerel seçim öncesinde başkan adayları ile bir araya geleceğiz. Özellikle sektörümüzün ağırlıklı olarak faaliyet gösterdiği Buca, Bornova, Konak ve Gaziemir Belediye Başkan adayları ile buluşarak, onlara sorunlarımızı ve beklentilerimizi anlatacağız. Bunun yanı sıra sektördeki birlikteliği sağlamak ve sektörümüzle ilgili güncel konuları tartışmak amacıyla bölgesel toplantılara devam edeceğiz. Ayrıca üye sayımızın artırılması için üye komisyonu kuracağız” dedi.

İstihdam sorununa çözüm

EGSD’nin geçmiş yıllarda çok başarılı projelere imza atarak İzmir’de ve Anadolu’nun birçok kentinde güzel projeleri hayata geçirdiğini dile getiren Ertuğrul, “Bu birlik ve beraberliği aynı şekilde devam ettirmek için sosyal komite kurup yurtiçi ve yurt dışı geziler, toplantılar yaparak dernek üyelerimizin ve yakınlarının birbiriyle tanışmasını en önemli icraat olarak görmekteyiz. Bulunduğumuz sektör, çok fazla kişiyi istihdam ediyor. Fakat eleman bulmakta güçlük çekiyoruz. Eğitim başta olmak üzere istihdam konusunda yaşadığımız sıkıntıları bir nebze olsun aşmak amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla temas ederek çözüm yolları arayacağız” diye konuştu.

 genel

EGSD Yeni Yönetim Kurulu

Hayati Ertuğrul

Zeynep San

Ahmet Özcan

Okay Şimşek

Tevfik Asku

Büşra Genevlioğlu

Nurgül Şahin

Onur Işık

Çağlar Bağcı

EGSD Yeni Denetim Kurulu

İsmail Urhan

Şaban Öngören

Ayhan Seyfeli

Hayati Ertuğrul kimdir?

1953 yılında Salihli’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Salihli’de tamamladı. Daha sonra Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler Bölümü’nde okudu. Evli ve iki çocuk babası Hayati Ertuğrul, tekstile 1986 yılında başladı. 1993 yılında kendi aile şirketini kurdu. Eşi ve büyük oğluyla birlikte çalışan Hayati Ertuğrul’un küçük oğlu İzmir Arena’nın işletmeciliğini yapmaktadır. Halen Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığı, İZSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, BASİFED Yönetim Kurulu üyeliği de yürütmektedir.

yeniyonetim


Bir Cevap Yazın