Ne güzelsiniz, ne güzeliz, birlikte çok güzeliz, daha da güzel olacağız… 2003 yılıydı, Diva raflardaki yerini aldı ve o günden bu günek adar da tam tamına 750 hafta oldu. Logomuzun üzerindeki nazar boncuğu gerçekten işe yaradı ve tökezlemeden, sendelemeden, “Bu hafta çıkamayacağız…” demeden alnımızın akıyla bugüne geldik.
Kimseyi bile isteye incitmedik. Kimsenin özel hayatına girmedik. Okurlarımızın, “Bunu yayınlamayın” dediği bir görüntüyü, bir haberi sayfalarımızda paylaşmadık, bunu da kendimize zaten yakıştırmadık. Okurlarımızın istekleri bizim de önceliğimiz oldu her zaman… Yayın hayatımıza başladığımızda kesin çizgilerimiz, ödün vermeyeceğimiz ilkelerimiz vardı, 750 haftadır bu ilkelerden taviz vermedik. En özel, en keyifli zamanlarınızda yanınızda olduğumuz kadar, g ün geldi acınızı paylaştık. Düğünler, nişanlar, açılışlar, kutlamalar, haberler her zaman çok renkliydi sayfalarımızda. Tüm bunların yanı sıra çok da keyifli söyleşiler yaptık ki ben sanırım en çok bu yüzyüze söyleşileri sevdim, seviyorum.
Bu özel sayımız için hazırlık yaparken “Önceki sayılarımızda hangi ünlü isimlerle, nasıl röportajlar yapmışız?” diye şöyle bir arşiv kurcaladık. Aynı keyfi ve heyecanı yeniden yaşadık. İçeride, bu sayılarımızdan kısa alıntılar yaptık ve si ze de hatırlatmak istedik. Arda Türkmen, Yüksel Ak Rimer, Yelda Güral, Raşit Bağzıbağlı, Pınar Aylin, Ece Vahapoğlu söyleştiğimiz ünlü isimlerden sadece bir kaçı… 750. sayımızla yine renkli, yine kıpır kıpır ve tabii yine gururla karşınızdayız.
Biliyorsunuz; bir de Diva’nın bu eğlenceli yolculuğunda ona yol arkadaşı olan, başka bir gurur kaynağımız daha var: Diva Avrupa… Diva Avrupa’nın 10. sayısı okurlarımızla buluşmak üzere. Türkiye ile Avrupa arasında köprü olsun istediğimiz, bu amaçla yayına hazırladığımız Diva Avrupa, sadece bir dergi olmanın çok ötesin de. Yurt dışı fuarları, iş adamları ile buluşmalar, yurt içi-yurt dışı haberleri, röportajlar, gezi sayfaları, moda tüyoları ve daha bir çok konunun sayfalarını süsleyen Diva Avrupa’yı hayata geçirmiş olmaktan da çok mutluyuz.
Öncelikle sevgili patronumuz Necip Varol’a içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Bizi desteklediği
ve yaptığımız her işte arkamızda durduğu için. Bunların tümü bir ekip çalışması elbette. Ve tüm ekip de kocaman bir teşekkürü hakediyor.
Sizlere de yanımızda olduğunuz için minnettarız. İyi ki varsınız… Dedim ya, birlikte daha güzeliz…