Alzheimer hastalığı ve diğer demans sendromlarıyla ilgilenen sağlık personeli, hastalar, hasta yakınları ve gönüllüler tarafından kurulan ‘Alzheimer Derneği’ Raffles İstanbul Otel’de özel bir kermese ev sahipliği yaptı.
Alzehimer konusunda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla düzenlenen ve Raffles İstanbul Otel’de gerçekleşen kermese iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı. Kermese ilgi yoğun oldu.
Geliri dernek bünyesindeki Alzheimer Gündüz Yaşam Evleri’ne aktarılacak olan kermesin ana sponsorluğunu Jolly Tur yöneticilerinden Neylan Vardar ve Fatih Kıral Mobilyaları’ndan Figen Kıral üstlendi.
Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Cesur tarafından düzenlenen kermeste Neylan Vardar, Figen Kıral ve Ferhan Sevilir’e derneğe olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.