İzmir’in renkleri tek yürek

2. folkart izmir

Sektörün öncü firmalarından Folkart, liglerde mücadele eden İzmir’in yedi spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Saya Grup bünyesinde yer alan Folkart, “İzmir’in renkleri tek yürek” adını verdiği destek projesi kapsamında, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bağlı liglerde mücadele veren İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) işbirliği ile şekillenen proje kapsamında Süper Lig’te mücadele edecek Göztepe ve Altay, 1. Lig takımlarından Menemenspor, 2. Lig’teki Bucaspor 1928, 3. Lig’teki Karşıyaka ve Bergama Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig’te yer alan İzmirspor’un formalarının göğüs bölümlerinde “FOLKART” yazacak. Folkart, Süper Lig’te mücadele edecek Göztepe ve Altay’a aynı anda sponsor olacak. Folkart, 2015 yılında kentin iki güçlü ekibi Göztepe ve Karşıyaka’ya sponsor olmuştu. 2017 yılında ise yine İzmir’deki futbol takımlarına destek vermişti.

Folkart’ın sponsorluk desteği Swissotel Büyük Efes İzmir Kongre Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Toplantıya İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İZVAK Başkanı Eli Erten, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Menemenspor Başkanı Tahir Şahin, Bucaspor Yönetim Kurulu Üyesi Okan Bulut, Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, Bergama Belediyespor Başkanı Hasan Canoğlu, İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Bugüne kadar güzel İzmir’imiz için, kendi alanımızda çok beğenilen, öncü projeler ürettik. Ama bununla kesinlikle yetinmiyoruz. Biz, özel sektörün ve bizim konumumuzdaki şirketlerin, bulundukları şehre ve ülkeye fayda sağlayan kurumsal sosyal sorumluluk ve kurumsal hayırseverlik projeleri altına imza atmalarının; kültüre, sanata ve spora destek vermelerinin, çok değerli ve önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi. İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten ve kulüp başkanları Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’a teşekkür etti. İZVAK Başkanı Ali Erten, “Birliğin ve dayanışmanın gücüne inanıyoruz. Ortak forma sponsorumuz olan Folkart firmasına ve Sayın Mesut Sancak’a verdikleri destekten dolayı kulüplerimiz adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Bir Cevap Yazın